Naisten varpaita imevä mies iski taas – jäi viimein poliisin haaviin

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin 90-luvulla miehestä, joka iski naisten kimppuun ja ryhtyi väkisin imemään heidän varpaitaan. Nyt mies on iskenyt jälleen ja tällä kertaa jäänyt myös kiinni. Kyseessä on 50-vuotias arkansasilainen Michael Robert Wyatt.

Conwayn poliisin tiedottaja LaTresha Woodruff vahvisti uutistoimisto Reutersille amerikkalaislehtien tiedot siitä, että ”varvaskeiju” on nyt pidätetty. Hänet saatiin kiinni maanantaina, kun kaksi naista tunnistivat hänet poliisiaseman tunnistuksessa. Mies oli tunnistettavana, koska hän oli pyytänyt naisilta paikallisessa supermarketissa lupaa saada imeä heidän varpaitaan.

Aiemmin tässä kuussa 83-vuotias nainen ilmoitti poliisille miehen iskusta. Nainen oli istunut kuistillaan, kun mies oli saapunut paikalle ja ottanut naiselta kengän pois. Tämän jälkeen mies ryhtyi ilman lupaa imemään naisen varvasta.