Naisille orgasmeja BB-talon porealtaassa! ”Kun vedän housuja vähän veke…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään kosteat juhlat, joissa kosteutta löytyy sekä porealtaasta että alkoholijuomista. Kaikki asukkaat eivät saa osallistua täysipainoisesti bileisiin, mutta ainakin BB-Suvi löysi talon parhaan paikan.

Asukkaat istuskelivat hetki sitten porealtaassa, kunnes Suvi hihkaisi yllättäen saaneensa orgasmin porealtaan vesisuihkuista. Asia ei jäänyt keneltään epäselväksi, sillä hän alkoi heti ylistä porealtaan suloja.

– Mä sain tossa poreiden kohdalla! Mä en tsoukkaa! Janica sanoi mulle, että niiiiin sen takia sä istut siinä poreissa. En tajunnut sitä, mut sitä mä katsoin että kaikki kolme pariskuntaa oli muualla ja Janica istui yksin tossa poreissa. Sit siitä tuli ääniä ja sit taas ei. Sit mä menin siihen ja mä sain, BB-Suvi hihkui.

Sanojensa takeeksi nainen meni uudelleen samaan kohtaan nautiskelemaan, mutta tällä kertaa muiden asukkaiden seuratessa touhua sivussa.

– Kun mä vedän housuja tästä vähän veke, niin se tuntuu hyvältä. Ei nää nyt auta. Nää on liian hiljaisella. En mä pysty keskittymään nyt, Suvi valitteli.

– Mä oon mustasukkainen noille poreille. Oon todellakin. Pankaa poreet pois päältä, Mikael totesi.

– Tunnen itseni ulkopuoilseksi, Ben komppasi.

– Mä tunnen itsesi epätyydyttäjäksi, Mikael lisäsi.

– Toi tarkoittaa sitä, että sä oot tyydyttänyt Annikaa, mutta et ole onnistunut, Suvi sivalsi.