BB-Suvi paljasti lisää rötöstelyjä: ”Varastin kaikki vaatteet”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat tällä kaudella paljastaneet jo lukuisia vakavia rikoksia. Muun muuassa BB-Terhi on kertonut varastaneensa postia ja BB-Suvi on kertonut ajaneensa humalassa autoa. Myös BB-Tanja on yllättänyt asukkaat jatkuvilla paljastuksillaan.

Tänään asukkaat ovat paljastaneet toisilleen rötöstelykokemuksiaan. Tanja kertoi asukkaille varastavansa meikkejä, koska yhteiskunta ei anna hänelle tarpeeksi rahaa. Myös BB-Suvi on jälleen avautunut värikkäästä elämästään. Parturi-kampaajana työskentelevä kaunotar kertoi varastaneensa teini-ikäisenä lähes kaikki vaatteensa. Suvi kertoi myös exänsä varastaneen jatkuvasti.

– Mä pöllin teininä oikeestaan mun kaikki vaatteet. Mun exä oli kyl vielä pahempi. Se käveli esimerkiks kaupasta ulos jotkut seitsemät tai kahdeksat Leviksen-farkut päällään, BB-Suvi kertoi.

Myös BB-Terhi myönsi varastaneensa nuorempana paljon, mutta lopettanut pahan tapansa jäätyään siitä kiinni. Hjallis Harkimon sukulaistyttö BB-Amandakin paljasti näpistyskokemuksensa.

– Mä oon varastanut yhden pillin. Ostin kaupasta Shweppes-pullon ja se meni rikki. Palasin kauppaan ja mulla ei ollut rahaa ostaa koko pillipussia niin otin sieltä yhden, BB-Amanda kertoi.

– Mulla tuli seuraavana päivänä niin huono omatunto, et kävelin sinne kauppaan ja kerroin et varastin niiltä yhden pillin, Amanda päätti tarinansa muiden asukkaiden nauraessa.