BB-Tanja paljasti: “Varastan koska yhteiskunta ei anna mulle rahaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva yksinhuoltajaäiti BB-Tanja on yllättänyt muut asukkaat jo useita kertoja erikoisilla paljastuksillaan. Äskettäin hän suututti muut asukkaat huumekommenteillaan, sillä neitokainen kertoi ettei huumeiden käyttämisessä ole mitään ihmeellistä.

Lisäksi Tanja totesi, ettei hänen mielestään narkomaaniäidiltä saa ottaa lasta pois, koska se ei ole hyväksi äidille. Tänään hän jatkoi paljastuksiaan kertomalla varastavansa meikkejä.

– Mä saan välillä meikkejä hieman laittomin keinoin. Jos mulla ei ole rahaa, niin sit mä pöllin meikkejä välillä. Menen kauppaan, otan meikit ja kävelen ulos. En mä sano, että mä käyn oikeesti pöllimässä, mut kyllä jos mulla ei ole yhtään rahaa, niin en mä halua että mun naama näyttää ihan v**un rumalta sen takia. Mä pöllin sen takia että yhteiskunta ei anna mulle rahaa, BB-Tanja myönsi.