Shokkikäänne: Julkkisprostituoitu paljastui mieheksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten Kiinassa kuohuttaneesta tapauksesta, jossa maan tunnetuin prostituoitu kertoi avoimesti elämästään ja kokemuksistaan internetissä ylläpitämässään blogissa. Lopulta hän jakoi muiden kanssa liikaakin elämästään, sillä poliisi pääsi hänen jäljilleen kirjoitusten ansiosta.

Nyt asiassa on tapahtunut todellinen yllätyskäänne, sillä prostituitu on paljastunut mieheksi ja hänen kirjoituksensa fiktioksi. 22-vuotias nainen olikin poliisin mukaan todellisuudessa 32-vuotias mies, joka työskentelee lehden päätoimittajana. Kaiken lisäksi miehellä on vaimo ja lapsi. Tämä ”valeprostituoitu” on nyt tuomittu sakkorangaistukseen, sillä hänen tarinansa olivat keksittyjä.

Prostituoitu oli kirjoitustensa perusteella harrastanut seksiä yli 3.000 miehen kanssa viimeisten seitsemän vuoden aikana. Hän kertoi aloittaneensa maksullisena naisena jo 15-vuotiaana. Kirjoittamista rakastanut prostituoitu teki sittemmin rohkean päätöksen ja ryhtyi kirjoittamaan nettipäiväkirjaa.

Hän kertoi jonkin verran myös myös asiakkaistaan, kuten että eräs asiakkaista on professori ja toinen haluaa seksiä autossa. Lisäksi hän paljasti, että yksi asiakkaista on nainen. Viime aikoina blogilla oli 170.000 lukijaa. Viimeinen kirjoitus julkaistiin 16. syyskuuta.