Mies tappoi johtajan World of Warcraft -pelin takia

Ohhoh! · Stara.fi

Aivan viime päivinäkin maailman viihdelehdistä on saatu lukea traagisista tapahtumista, joissa ihmiset ovat surmanneet esimerkiksi konserttilippujen ja tietokonepelien takia. Nyt eräs tällainen tapaus tulee Kiinasta, jossa mies tappo toisen World of Warcraft -pelin takia.

12. huhtikuuta Wang-niminen mies oli pelannut huippusuosittua World of Warcraft -peliä Guiyangin kaupungissa sijaitsevassa nettikahvilassa. Yliopistossa aiemmin opiskellut työtön mies oli pelannut WoWia vuodesta 2009 saakka. Kyseisen pelisession jälkeen hän poistui nettikahvilasta ja palasi sinne taas seuraavana päivänä.

Palatessaan Wang huomasi, että hänen pelitilinsä oli anastettu. Hän uskoi, että nettikahvilan omistaja Luo oli vastuussa pelitilinsä varkaudesta. Mies poistui kahvilasta ja palasi pian takaisin veitsen kanssa. Sillä hän puukotti kahvilan yrittäjän kuoliaaksi ja antautui myöhemmin poliisille. Wang kieltäytyi pestaamasta asianajajaa oikeudenkäyntiin, Guizhou Metropolis Daily uutisoi.