BB-Amanda sai rajun rangaistuksen Tanjan sikailuista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen illalla ja viime yönä poikkeuksellisen raju tunteenpurkaus, kun BB-Tanja käyttäytyi kuin pikkulapsi raivoten asukkaille syyttä suotta. Erityisesti BB-Amanda joutui hänen kohteekseen, mutta tänään tilanne sai vielä uuden yllätyskäänteen.

Krapulastaan ja lapsellisesta angstikohtauksestaan sängyssä toipuva Tanja ei ole missään vaiheessa kunnioittanut talon sääntöjä, mutta toistuvista rikkomuksista annettua rangaistusta ei tänään yllättäen kohdistettukaan häneen. Sen sijaan Tanjan sikailujen johdosta Amanda passitettiin lintuhäkkiin. Tanja ei ymmärtänyt olla edes pahoillaan aiheuttamistaan ongelmista.

– Mulla on oikeesti tosi paha olo ja mä en jaksa kun kaikki vi**uilee. Ei mua oikeesti kiinnosta, kun jotkut saatanan pellet avautuu tuolla, Tanja tyytyi toteamaan tilanteesta.

Amanda ryhtyi kärsimään Tanjan aiheuttamaa rangaistusta tyynesti, ja esimerkiksi BB-Salar piti hänelle seuraa. Tanja on onnistunut saamaan sikailullaan paljon pahaa mieltä asukkaiden keskuuteen. BB-Veera puki tilanteen viimein sanoiksi keskustellessaan Terhin kanssa.

– Nyt jos mä olisin Tanja, niin mä vähän tsemppaisin. Mä en usko että on kauheen viihdyttävää maata tuolla. Muillakin täällä on krapula. Ihmisiä ärsyttää, kun Amanda joutui sen takia tonne. Musta Tanjan pitäisi sitäkin enemmän olla meidän kanssa täällä. Musta se on epäreilua että Tanja rikkoo sääntöä, Veera totesi.