BB-Suvi murtui itkuun: ”Mä en oikeesti kestä enää”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat ovat parhaillaan odottavat, mutta yksi asukas on raivon partaalla. Eilen BB-Suvi joutui sijaiskärsijäksi muiden asukkaiden sääntörikkomusten takia, kun hänen päähänsä laitettiin mikrofonilla varustettu kypärä ja selkään kovaääniset. Nyt hän on kantanut niitä jo kahden päivän ajan.

Hetki sitten Suvi sai tarpeekseen rangaistuksesta ja murtui itkuun. Hän sai raivokohtauksen kylpyhuoneessa.

– Mulla ei ole mitään väliä kunhan kaikki muut täällä näyttää hyvältä! Joku tulee varmaan mun kanssa ulos istumaan, Suvi pyysi ja sai seuraa Tanjasta ja Amandasta.

– Mä en oikeesti v**tu kestä enää! Tässä hajoon vaan mä. Tää oli rangaistus siitä, että joka ikinen on rikkonut sääntöjä. Oikeesti tää ei ole rangaistus kenellekään mulle kun mulle. Olis nyt v**tu sanonut mulle, että ”Olet rkkonut sääntöjä”. Sit ne määräsi meidät ulos pitkäksi aikaa. Siksi mä en ehti tehdä mitään mun hiuksille. V**tu mä joudun lähteä tän näköisenä ulos täältä, Suvi vuodatti niiskuttaen.

– Sit kun mä lähden täältä, niin mä lähden tälätä tää v**un kypärä päässä. V**tu puolitoista vuorokautta oon ollut tää päässä. Mulle on ihan v**un sama jos mä nukun tää päässä, mut jos mä nyt lähden tosta ovesta, niin mä haluan että mä pääsen laittamaan mun hiukset. Nyt halutaan vaan, että Suvi lähtee itse tonne ulos sen näköisenä että noniin.

– Ei tässä oo mitään järkeä, ei tää edes ärsytä ketään. Mä en oikeesti tiedä enää haluanko mä jäädä tänne. Ihan turha esittää mulle kysymyksiä suorassa lähetyksessä, koska mä en aio vastata, Suvi jatkoi.

Tämän jälkeen BB-Terhi tuli kertomaan naisille, että sääntöjä pitää edelleen noudattaa. Suvi oli viimeisen vartin sijaan rikkonut sääntöjä useita kertoja esimerkiksi puhumalla vaatteita vaihtaessaan ilman mikrofonia ja kiroillessaan lukuisia kertoja edellä mainitussa keskustelussa.