BB-Tanja ei suostu ottamaan vastuuta rikkomuksistaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon viikon kiusankappale on ollut ylivoimaisesti BB-Tanja, joka on aiheuttanut hämmennystä sekä rajuilla päihde- ja varkauskommenteillaan että sekavalla ja lapsellisella käytöksellään. BB-talon bileissä tapahtunutta sekoilua seuranneena päivänä neitokainen ei pyytänyt edes anteeksi törkeitä puheitaan, vaan jatkoi yhä muiden asukkaiden haukkumista.

Eilen BB-Amanda sai lisäksi Tanjan jatkuvien ja tahallisten sääntörikkomusten takia rajun rangaistuksen, jonka takia hänet määrättiin Tanjan sijaiskärsijäksi lintuhäkkiin. Rangaistuksen määrääminen kiristi entisestään Tanjan ja muiden asukkaiden välejä, sillä neitokainen suuntasi mököttämään makuuhuoneeseen eikä suostunut pyytämään anteeksi tekojaan. Illalla hän kuitenkin viimein joutui kasvotusten Amandan kanssa.

– Mä oon oikeesti tosi pahoillani ja mä sanoin eilen tosi ilkeesti, ja en ois saanut sanoo, Tanja pahoitteli viimein Amandalle heidän kohdatessa toisensa talon pihamaalla.

Samalla Tanja esitti pahoittelevansa myös Amandan hänen takiaan saamaa rangaistusta. Tanja ei nimittäin vieläkään ottanut vastuuta sääntörikkomuksistaan ja Amandan rangaistuksesta. Tanjan mukaan Isoveli määräsi Amandalle rangaistuksen siksi, että se yrittää saada asukkaita kääntymään häntä vastaan. Tanja ei siis vieläkään myöntänyt olevansa syyllinen Amandan rangaistukseen.