Nainen sirottelee vanhempiensa tuhkat ympäri maailmaa

Ohhoh! · Stara.fi

Monet seikkailunhaluiset ja esimerkiksi merimiehet ovat saaneet viimeisen leposijansa merestä, kun heidän tuhkatut ruumiinsa on siroteltu aaltoihin. Hurjapäisimpien tuhkat on kovalla rahalla saatu lähettää myös avaruuteen. Nyt eräs nainen sirottelee vanhempiensa tuhkia ympäri maailmaa.

45-vuotias kanadalainen Deb Green menetti taannoin vanhempansa Alicen ja Williamin. Vanhemmilla ei koskaan ollut rahaa matkustella, vaikka he olisivat halunneet nähdä maailmaa. Nyt tytär on päättänyt toteuttaa vanhempien unelman rekrytoimalla joukon vapaaehtoisia kuljettamaan vanhempiensa tuhkia maailman ääriin. Hän etsii paljon reissaavia parhaillaan Craigslist.org -nettipalvelussa.

Tähän mennessä Green on saanut hoidettua vanhempiensa tuhkia esimerkiksi Pariisiin Eiffel-tornin juurelle ja Las Vegasissa sijaitsevaan suihkulähteeseen, brittilehti Mirror uutisoi.