Naiset ajattelevat ruokaa enemmän kuin seksiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä tutkimuksia on suorastaan tulvinut maailman eri yliopistoista ja tutkimuslaitoksista. Tuorein niistä vahvistaa, että naiset ajattelevat enemmän ruokaa kuin seksiä. Brittitutkimukseen osallistuneista naisista 54 prosenttia myöntää nimittäin ajattelevansa useammin ruokaa kuin seksiä.

Neljännes naisista pitää laihduttamista tärkeämpänä kuin ihmissuhdettaan, ja yli kolmannes panostaa enemmän laihduttamiseen kuin parisuhteen hoitamiseen. Kymmenen prosenttia naisista kertoo tuntevansa enemmän tunnontuskia dieetistään pinnaamisesta kuin oman kumppaninsa pettämisestä.

Yleisin syy laihduttamiseen on ”täydellisen rantavartalon” saavuttaminen, mutta joka seitsemäs nainen aloittaa laihduttamisen ruumiiseensa liittyvien ilkeiden kommenttien takia. Kolme neljännestä brittinaisista on joskus ollut laihdutuskuurilla. Atkins-yhtiön toteuttamaan tutkimukseen osallistui yhteensä 1.290 naista ympäri Iso-Britanniaa. Tulosten perusteella todettiin, että ihmisten pitäisi ottaa terveelliset elämäntavat normaaliksi tavaksi eikä ajatella niitä dieettimäisenä suorituksena.