Suosikkikoomikko työskentelee huumepäissään: ”Kukapa haluaisi tehdä töitä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muiden muassa Superbad-elokuvasta tuttu suosikkinäyttelijä Seth Rogen oli taannoin otsikoissa kosittuaan tyttöystäväänsä Lauren Milleriä ripustamalla kihlasormuksen tämän nänniin. Komediatähti on puhunut avoimesti kannabiksen käytön puolesta.

Nyt Seth Rogen on paljastanut käyttävänsä huumeita myös elokuvia kirjoittaessaan. Hänen mukaansa se auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa.

– Minä poltan paljon ruohoa kun kirjoitan. Totta puhuen en tiedä auttaako se, mutta sen ansiosta ei välitä siitä että kirjoitan. En välitä siitä, että minun pitää työskennellä. Kukapa haluaisi tehdä töitä? Kun olen pilvessä, niin se ei tunnu työltä, Seth Rogen totesi MTV-kanavan 50/50-ohjelman haastattelussa.

Kesällä elokuvaohjaaja Kevin Smith paljasti käyttäneensä huumeita Rogenin kanssa Zack & Miri puuhaa pornoo -elokuvan kuvauksissa.

– Seth Rogen on yksi lahjakkaimmista näyttelijöistä joiden kanssa olen saanut tehdä töitä. Olen oppinut häneltä paljon ja saanut häneltä energiaa jollain oudolla tavalla. Minusta tuli kannabiksen käyttäjä juuri Sethin takia. Hän pyysi minut leikkaushuoneeseen katsomaan videoita ja polttamaan jointtia, Kevin Smith kertoi MTV-kanavalle.