Uusi moottoripyörä kulkee ihmisen ulosteella

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilaiset ovat kehittäneet lukemattomia erikoisia keksintöjä, joista monille tulee ensimmäisenä mieleen asiakkaan automaattisesti pesevät vessanpöntöt. Nyt japanilaisten vessapuuhastelu on viety astetta pidemmälle, sillä siellä on kehitetty ihmisen ulosteella käyvä moottoripyörä.

Suomessa on esitelty puuklapeilla käyvä moottoripyörä, mutta japanilaiset ovat menneet selvästi pidemmälle. Nyt puhutaankin todellisesta kierrätyksestä, kun Toto-niminen yhtiö on esitellyt keksintönsä. Tuloksena on moottoripyörä, jossa kuljettaja istuu valkoisella vessanpöntöllä. Liikkumiseen tarvittavan energian moottori saa kuljettajan ulosteesta.

Keksintö ajaa lokakuun aikana kampanjatarkoituksessa Kyushusta Tokioon arviolta kuudessa päivässä. Asiasta uutisoinut Tokyo Mango ei osannut kertoa vaihdetaanko ulostavaa kuljettajaa kesken matkan, vai pääseekö menopeli perille yhdellä kuljettajalla.

Kuva: Toto