Vain koirat kuulevat tämän televisiomainoksen kokonaan – kokeile itse

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkieläimille suunnattujen tuotteiden saralla liikkuu vuosi vuodelta enemmän rahaa, kun ihmiset ovat valmiita sijoittamaan roposiaan myös lemmikkiensä hyvinvoitiin ja luksukseen. Nyt Itävallassa on esitetty televisiossa ensimmäistä kertaa mainos, joka on suunnattu nimenomaan koirille.

Monikansallisen Nestle-yhtiön tuore koiranruoan televisiomainos käyttää nimittäin ensimmäisenä äänitaajuuksia, joita ihmiset eivät kuule, mutta joiden pitäisi vangita välittömästi lemmikkien huomio. Yhtiön mukaan idea kampanjaan tuli saksalaisesta mainoskampanjassa, jossa koiranruokajulisteissa käytettiin erityisesti koiria houkuttelevia tuoksuja. Kerro alla olevissa kommenteissa miten sinun koirasi mainokseen reagoi.

Stara testasi mainoksen YouTube-versiota terrieriin, joka kyllä selvästi reagoi siihen. Selvin reaktio tuli mainoksen alussa, jossa ihmisetkin kuulevat koiran purulelun vinkunaa. Toisen kerran toimituksen testikoira reagoi selvästi mainoksen loppupuolella, jossa ihmiskorva ei erottanut erikoisia ääniä. Ilmeisesti mainos siis toimii nelijalkaisiin ainakin jollain tasolla, sillä mainoksen jälkeen testikoira juoksi hakemaan vinkulelun.