BB-Mikael jäi kiinni – Suvi haistoi sperman käsistä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta passitettiin eilen kotimatkalle BB-Minna, jonka lähtö ei juuri hetkauttanut talon asukkaita. Häätölähetyksen jälkeinen ilta sujui leppoisasti, ja asukkaiden lennokkaat jutut naurattivat kaikkia. Pieni välikohtaus kuitenkin nähtiin.

BB-Mikael ja BB-Annika viettivät hetken aikaa kahdestaan, ja sen jälkeen Annika tuli muiden luokse stringit puolitangossa. Perässä tuli alushoususillaan Mikael. Naiset ja Salar huomasivat alushousuissa tahran ja kehottivat Mikaelia vaihtamaan housunsa puhtaisiin. Mies kuitenkin kieltäytyi ja totesi tahran olevan hikeä.

– Mee nyt vaihtamaan ne alushousut. Mä yritän vaan auttaa sua, Salar neuvoi.

Pienen väittelyn jälkeen Suvi päätti käyttää asiantuntemustaan ja päätellä Mikaelin ja Annikan puuhat hieman erikoisella tavalla.

– Koske sun munaan ja anna mä haistan sit sitä. Mä kyllä haistan jos siinä on spermaa, Suvi pyysi.

– Okei, mut mä haistan sitä ensin, Mikael suostui ehdotukseen.

Mikael työnsi tapansa mukaan kätensä housuihinsa ja hipelöi hetken aikaa miehuuttaan.

– En haista mitään, Annika sai haistaa Mikaelin kättä ensin.

– Mä haistan! Mä haistan spermaa, Suvi huusi innoissaan.

Suvi oli varma asiastaan, jolloin Mikael ja Annika joutuivat lopulta tunnustamaan puuhastelunsa.

– Okei mä myönnän. Mä tein vaan näin vähän. Sillä tuli vähän touhutippaa, Annika myönsi heiluttamalla kättään rytmikkäästi edestakaisin.