BB: Taivaaseen päässeet helpottuivat: ”Sauna ja skumppaa”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa asukkaat suorittavat parhaillaan tämän viikkoista viikkotehtävää. Tällä viikolla asukkaat on jaettu kahteen eri ryhmään. Toinen asukasryhmä saa nauttia Taivaan ylellisyyksistä, kun toinen ryhmä puolestaan kärsii Helvetissä.

Isoveli määräsi Helvettiin seitsemän syntisintä asukasta, joiden tehtävänä on kärsiä ja hävetä syntiensä vuoksi. Helvettiin passitettiin Mikael, Annika, Tanja, Ben, Sebastian, Amanda ja Salar. Jokaiselle Helvettiin päätyneelle asukkaalle Big Brother oli nimennyt synnin, jonka vuoksi kyseinen asukas oli paikan Helvetissä ansainnut. Esimerkiksi Salarin synniksi nimettiin himo ja Benin synniksi ahneus.

Helvetin asukkaat joutuvat oleskelemaan BB-talossa vain heille merkityillä alueilla. Big Brother -talossa kulkee kivillä peitetty polku, jota pitkin Helvetin asukkaat joutuvat kävelemään siirtyessään paikasta toiseen. Helvettiin passitettujen asukkaiden on nukuttava karussa lisähuoneessa ja pukeuduttava Big Brotherin määräämiin asuihin. Lisäksi asukkaiden on öljyttävä ja noettava itseään säännöllisin väliajoin.

Taivaan iloista saavat tämän viikon nauttia Stefan, Suvi, Terhi, Veera ja Janica. Taivaan asukkaat saavat muiden muassa nauttia päivittäin ylellisiä aterioita sekä levätä milloin haluavat. Lisäksi Isoveli on luvannut ottaa huomioon Taivaan asukkaiden toiveita. BB-Suvi ja BB-Terhi toivoivatkin heti Big Brotherilta illaksi saunaa ja skumppaa.