Umpikännissä lapsi kyydissään kolaroinut poliisille: ”Olenko huono äiti?”

Ohhoh! · Stara.fi

Rattijuopot ovat täysin ansaitusti yhteiskunnan hylkiöitä, jotka eivät ansaitse minkäänlaista ymmärrystä osakseen. Vieläkin heikommassa asemassa ovat ne perheelliset, jotka ajavat lapset mukanaan. Nyt eräs heistä on joutunut onnettomuuteen Britanniassa.

Englantilainen Kirsty Dieng nousi kaatokännissä autonsa rattiin ja otti lapsensa mukaan. Ajelu päättyi kuitenkin auto-onnettomuuteen naisen törmätessä liikenteenjakajaan. Poliisin saapuessa paikalle Dieng oli niin juovuksissa, ettei saanut sanotuksi edes omaa nimeään. Takapenkillä istui hänen kaksivuotias poikansa, jonka nimeä tai syntymäaikaa nainen ei kyennyt kertomaan.

23-vuotias bristolilainen perheenäiti oli juonut ennen ajoon lähtöään kaksi pulloa viiniä ja lisäksi myös vodkaa. Kolari aiheutui lopulta siitä, että äiti yritti kirjoittaa tekstiviestiä ajaessaan. Daily Mirror -lehden mukaan rattijuoppo äiti oli esittänyt poliisille varsin osuvan kysymyksen: ”Tarkoittaako tämä sitä että olen huono äiti?”