Tyttöystävän karmaiseva löytö: Poikaystävä olikin nainen!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kahden lapsen sinkkuäiti Nicole Lindsay on kokenut elämänsä järkytyksen, sillä Glasgow’ssa asuva neitokainen sai kauhukseen huomata, että hänen pitkäaikainen poikaystävänsä olikin todellisuudessa naispuolinen seksirikollinen nimeltä Samahtha Brooks.

Sunday People -lehden mukaan Lindsay oli jo kaavaillut menevänsä poikaystävänsä kanssa naimisiin, kun hän sai selville järkyttävän totuuden kumppanistaan. Tarkemmissa selvityksissä kävi ilmi, että poikaystävä oli lesbo, joka oli aikoinaan istunut vankilassa lapsen seksuaalisesta ahdistelusta.

– Kun poliisi kertoi minulle kuka hän oli, en voinut uskoa sitä. Olin shokissa. Sittemmin olen käynyt läpi helvetin. Ajatus siitä, että hän petti minut ja koko perheeni on aiheuttanut minulle painajaisia, Nicole Lindsay kertoi Sunday People -lehdelle.

Kumppani oli kieltäytynyt riisumasta alastomaksi Lindsayn edessä ja kertonut häveliäisyytensä johtuvan aiemmin sairastamastaan kivessyövästä. Rintojensa päällä olevat siteet hän selitti edellisen kumppanin tekemällä väkivallalla. Vankilatuomionsa huijari perusteli sillä, että oli hakannut pedofiilin.

Sukupuolenvaihtoleikkaukset ja transseksuaalit ovat olleet viime aikoina paljon otsikoissa, ja Yhdysvalloissa seurataan parhaillaan tarkasti sukupuolensa naisesta mieheksi vaihtaneen Chaz Bonon osallistumista Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.