BB-Benillä tänään synttärit – masentui helvetillisestä tunnelmasta

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan Taivas ja Helvetti -viikkotehtävää, jossa talon asukkaat on jaettu kahteen ryhmään. Seitsemän asukasta joutuvat kärsimään helvetissä kun taas viisi asukasta nauttivat Taivaan yleellisyyksistä.

Talon Helvetissä asuvat Tanja, Ben, Mikael, Annika, Amanda, Sebastian ja Salar. He joutuvat asustelemaan talon lisähuoneessa ankeissa olosuhteissa ja esimerkiksi hieromaan säännöllisesti itseensä öljyä ja nokea. Tänään Isoveli herätti lattialla nukkuneet helvettiläiset möreällä äänellä. Asukkaat yhtyivät pian herätyksen jälkeen lauluun, sillä vantaalainen BB-Ben täyttää tänään 22 vuotta.

– Helvetin paskaa syntymäpäivää, ankeista oloista jatkuvasti valittava BB-Salar onnitteli päivänsankaria.

– Ainakin tästä tulee hei ikimuistoinen syntymäpäivä, BB-Amanda sanoi Benille ja halasi ihastustaan.

Lukuisia raivokohtauksia talossa saanut BB-Tanja on menettänyt jo nyt hermonsa eilen alkaneeseen viikkotehtävään. Hän nimittäin oli iskemässä hanskoja tiskiin jo ennen kuin tehtävä oli edes kunnolla alkanut, sillä neitokainen ei suostunut edes vaihtamaan vaatteitaan. Mikael määräsi lopulta vastahankaisen Tanjan tottelemaan Isoveljen määräyksiä.

Myös BB-Salar on jatkuvasti valittanut Helvetin oloista. Hän muun muuassa kertoi, ettei pysty tehdä ruumiillista työtä ruuan puutteen takia. Sääntöjäkin talossa uhmannut nuorukainen sanoikin jo tehtävän alkuvaiheilla ”tipahtavansa” maahan, jos hän ei saa tarpeeksi ruokaa ja energiaa.