BB-Tanja murtui heti – poistuuko talosta vapaaehtoisesti?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaiden eilen alkanut viikkotehtävä teki nopeasti tehtävänsä, eli asukkaiden kahtiajako alkoi korpeamaan asukkaita toden teolla. Kyseessä oli Taivas ja helvetti -tehtävä, jossa seitsemän asukasta joutui kärsimään todellisessa tulikokeesessa.

Helvettiin määrättyjen joukossa on myös BB-Tanja, jolle helpotkin viikkotehtävät ovat tähän saakka olleet ylitsepääsemättömän vaikeita. Hän olikin odotetusti ensimmäinen asukas, joka menetti hermonsa uuteen raskaaseen tehtävään. Tanja oli nimittäin iskemässä hanskoja tiskiin jo ennen kuin tehtävä oli edes kunnolla alkanut, sillä neitokainen ei suostunut edes vaihtamaan vaatteitaan. Mikael määräsi lopulta vastahankaisen Tanjan tottelemaan määräyksiä. Samalla Tanja murtui jälleen itkuun.Kuva: Sub

BB-Tanja murtui jo edellisen Karavaanarit-viikkotehtävän aikana ja ilmoitti haluavansa lähteä kotiin. Silloin hän pysyi kuitenkin vielä talossa, mutta tuorein tehtävä voi hyvinkin olla hänelle liikaa. Helvetissä olevien tulee nimittäin nukkua lattialla, kävellä talossa kivien päällä ja pitää yllä fyysistä voimaa tarvitsevaa ”helvetin tulta”. Tunnelmaa ei ainakaan nosta itsensä öljyäminen ja sotkeminen hiilellä. Taivaaseen päässyt BB-Terhi iloitsi omasta osastaan, eikä suostunut olemaan pahoillaan muiden puolesta.

– Mutkin herätettiin silloin koko ajan kun mä olin kuhnuri. Että oikeeesti mulla ei ole nyt huono omatunto, Terhi totesi ja Suvi oli hänen kanssaan samaa mieltä.