Isoveli hemmottelee taivaan asukkeja – muiden hymyt hyytyivät

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan Taivas ja helvetti -viikkotehtävää, jossa talon asukkaat on jaettu kahteen ryhmään. Seitsemän asukasta joutuvat kärsimään helvetissä kun taas viisi asukasta nauttivat taivaan yleellisyyksistä.

Etenkin edellisissä viikkotehtävissä kovaan ääneen valitellut Suvi onkin nyt nauttinut luksuselämästään taivaan puolella. Hän on myös laulanut kovaan ääneen esimerkiksi Irwin Goodmanin Vain elämää -kappaletta helvetin asukkien edessä.

Tänään Isoveli tarjosi taivaan asukkaille hemmottelevan hierontapäivän. He nimittäin saivat hierontatuolit käyttöönsä talon varastohuoneesta. Asukkaat saivat myös nauttia jäätelöä hieronnan aikana.

– Eikä, mä oon niin onnellinen. Voi ei, mun niska ja selkä on niin kaivannut tätä, BB-Suvi hihkui onnesta hierontatuolit nähtyään.

– Kiva kun noi tulee katsomaan helvetistä tätä touhua, BB-Stefan sanoi Veeralle.

– Hei nyt nautitaan, BB-Veera sanoi.

Kovalla lattialla nukkuvat helvetin asukkaat tulivatkin pian ilohihkaisujen jälkeen talon puolelle katsomaan toisten hemmottelutuokiota. Hymyä ei juurikaan näkynyt hikisten ja öljyttyjen asukkaiden kasvoilla.

– Älä vaan sano et teillä on Ben & Jerry’s -jäätelöä. Eikä, mä en kestä tätä! BB-Sebastian kirosi.

– Mä en valita, mä oon taivaassa, BB-Suvi hihkaisi helvetin asukkaille nautinollinen ilme kasvoillaan.