12-vuotias poika hyökkäsi aseistetun ryöstäjän kimppuun

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on vuosien varrella nähty jonkin verran valvontakameran taltioimia tapauksia, joissa sivulliset ovat tulleet apuun ryöstäjiä vastaan. Nyt verkossa nähdään poikkeuksellisen raju video ryöstöstä, jossa 12-vuotias pikkupoika kävi välittömästi aseistetun ryöstäjän kimppuun Istanbulissa, Turkissa.

Pikkupoika oli vierailulla isänsä koruliikkeessä ja avasi oven lippispäiselle miehelle. Heti sisään päästyään mies otti aseen vyötäisiltään ja osoitti sillä myyjänä toiminutta pojan isää. Miehen takana ollut poika reagoi vaistonvaraisesti ja kävi ryöstäjän kimppuun. Asiantuntijoiden mukaan pojan tempaus oli hullunrohkea ja hengenvaarallinen, mutta lopputulos oli tällä kertaa onnellinen. Video on saanut parissa päivässä yli 400.000 katselukertaa.