Erikoinen ”parkkeeraus” ajorampilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu verkkoon usein valokuvia toinen toistaan erikoisemmista pysäköinneistä, joissa osassa autot on saatu paikkoihin ja asentoihin, joihin autoja ei ensinkään pitäisi voida saada. Tuorein tapaus tulee Varsovasta, Puolasta.

Siellä pieni kaupunkiauto on jollain selittämättömällä tavalla saatu kiilattua täysin poikittain ajorampille. Moisen suorituksen ei pitäisi olla edes mahdollista, mutta nyt siitä on kuitenkin todisteena silminnäkijän ikuistamaa kuvamateriaalia.

Kuva: Weird World News

67-vuotias naiskuljettaja Wiola Nowicka oli yrittänyt peruuttaa, kun auto oli sen seurauksena päätynyt tällaiseen tilanteeseen. Auto oli kiilautunut ramppiin niin tiukasti, että se saatiin irrotettua rampilta vasta viiden tunnin uurastuksen jälkeen.