Johnny Depp: ”Valokuvaussessiot ovat raiskaamista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on niittänyt menestystä monissa elokuvissa. Hän ei kuitenkaan viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella. Komistus äänestettiin vuonna 2009 America’s Parade -lehdessä seksikkäimmäksi tähdeksi.

Nyt yhdeksi kaikkien aikojen komeimmaksi miesnäyttelijäksi nimitetty Johnny Depp kertoi, ettei pidä lainkaan valokuvattavana olemisesta. Hän nimittäin kertoi vihaavansa kameran edessä poseeraamista ja vertasi sitä raiskaamiseen.

– Ihan kuin minua raiskattaisiin jotenkin sen aikana. Koko valokuvaussessio on yhtä raiskaamista. Se tuntuu todella oudolta ja tyhmältä, Johnny Depp kertoi mielipiteensä valokuvattava olemisesta Vanity Fair-lehdelle.

Äskettäin kerrottiin tähtinäyttelijän diivailleen eräässä palkintogaalassa. Hän nimittäin vaati käyttöönsä yksityishuoneen, missä hän sai katsoa rauhassa gaalan. Deppin kerrottiin muun muuassa pyytäneen yksityishuoneeseensa nahkaisen nojatuolin ja kallista punaviiniä.

Johnny Depp tähditti taannoin The Tourist -elokuvaa yhdessä näyttelijäkaunotar Angelina Jolien kanssa. Hän kertoi olleensa surullinen siitä, että paparazzit jahtasivat kyseisen elokuvan kuvauksissa ollutta Jolieta säälimättä. Tämän vuoksi Depp pysytteli itse kaukana naisesta, jottei tämä joutuisi ilkeiden juorujen kohteeksi.