Saana Parviainen alastomana kotivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maria! -ohjelman katsojat tyrmistyivät äskettäin nähdessään kohutun suomalaispariskunnan haastattelun. Jussi ja Saana Parviainen ovat olleet runsaasti otsikoissa avioliittonsa lukuisten käänteiden johdosta.

Nyt Saana Parviainen nähdään alastomana aviomiehensä julkaisemalla kotivideolla. Katso video tästä.

– Rakkautemme olemusta ja Saanaa kuvaten tämä on ote rakkaasta vaimonstani. Se on jotain muuta kuin Saanalle annettu ruma imagolisäke, Jussi Parviainen kirjoittaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Metropoli.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat