Seth Rogen pamautti naimisiin – naurusta ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Myös Superbad-elokuvasta tuttu naurattaja onkin sittemmin lukuisten elokuvarooliensa myötä noussut yhdeksi Hollywoodin suosikkinäyttelijäksi.

Nyt 29-vuotias Rogen on nyt mennyt naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa Kaliforniassa. Käsikirjoittajapari ryhtyi seurustelemaan vuonna 2004 ja kihlautui vuonna 2010. Lähde paljasti kolme päivää kestäneiden häiden olleen superhauskat.

– Häissä oli enemmän naurua kuin mitään muuta. Joka toinen lause oli vitsi ja vieraat eivät pystyneet kontrolloimaan naurukohtauksiaan. Häät olivat superhauskat, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.

Taannoin suosikkikoomikko oli otsikoissa kosittuaan tyttöystäväänsä erikoisella tavalla. Rogen nimittäin kertoi kärsimättömänä pyytäneensä kultaansa vaimokseen kun tämä oli puoliksi alasti vaatehuoneessa. Hän muun muuassa ripusti kihlasormuksen Laurenin nänniin.

– Lauren oli tissit paljaana vaatehuoneessa ja olin kärsimätön. Mietin kyllä siinä tilanteessa, että tämä ei kuulunut suunnitelmaani. Hänhän oli tissit paljaana! Rogen kertoi Showbizspy-sivuston mukaan.

Komediatähti on puhunut avoimesti julkisuudessa kannabiksen käytön puolesta. Äskettäin tuottajanakin toimiva Seth Rogen ihmetytti paljastamalla polttelevansa pilveä töissä. Hän kertoikin käyttävänsä huumeita elokuvia kirjoittessaan. Rogenin mukaan se auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa.