Silikonirinnat pelastivat naisen hengen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirintojen suosio Hollywoodin pintapiireissä on ollut viime aikoina laskemaan päin, sillä monet supertähdet ovat viime aikoina luopuneet silikonirinnoista kokonaan. Nyt eräs venäläinen nainen on kuitenkin yhä elossa silikonirintojen ansiosta.

40-vuotias moskovalainen nainen joutui rajuun välienselvittelyyn miehensä kanssa. Lopulta mies otti käyttöönsä kättä pidempää ja puukotti naista rintaan. Tässä tilanteessa nainen sai kuitenkin kiittää silikonirintojaan, sillä niiden ansiosta puukko ei yltänyt sydämeen saakka, vaan jäi jumiin vasempaan rintaan.

Moskovskij Komsomolets -lehden mukaan nainen oli ottanut silikonit viisi vuotta sitten juuri aviomiehen pyynnöstä. Puukotuksen jälkeen nainen joutui vaihtamaan puukosta saaneen silikoninsa toiseen, mutta muita vaurioita hän ei saanut.