BMW-kuski huijasi nopeuskameraa kuukautissuojalla

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin raskaan kaasujalan omaavat autoilijat ovat kautta aikojen yrittäneet vältellä lain pitkää kouraa toinen toistaan erikoisemmilla tavoilla. Nyt Kiinassa eräs BMW-kuljettaja on kokeillut keskimääräistä nolompaa keinoa.

Suomessa tutkia ja nopeuskameroita on huijattu milloin CD-levyillä ja milloin tarroilla ja maaleilla. Kiinalaiskuljettaja keksi kuitenkin mielestään niitä toimivamman keinon ja päätti peittää osan rekisterikilvestään naisten pikkuhousunsuojalla, Zhejiang Online uutisoi.

Tilanne huomattiin Zhejiangin kaupungin valvontakameroista ja auton perään lähetettiin poliisin partioauto. Poliisit tavoittivat auton, jonka ratissa oli ylinopeutta kaasutellut nainen. Poliisien mukaan nainen punastui repiessään pikkuhousunsuojaa irti rekisterikilvestä. Hän myönsi yrittäneensä välttää ylinopeussakot ja sai 400 juanin sakot.

Kuva: Zhejiang Online