Saana Parviainen lähikuvissa rivolla yhdyntävideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maria! -ohjelman katsojat tyrmistyivät viime viikolla nähdessään kohutun suomalaispariskunnan haastattelun. Jussi ja Saana Parviainen ovat olleet runsaasti otsikoissa avioliittonsa lukuisten käänteiden johdosta.

Sittemmin Saana Parviainen nähtiin alastomana aviomiehensä julkaisemalla kotivideolla, mutta nyt videot ovat menneet vieläkin pidemmälle. Parviainen on nimittäin julkaissut blogissaan yhdyntävideon, joka on niin härski kuin genrensä video vain voi olla.

Jussi Parviainen on kuvannut kohutun videon ollessaan yhdynnässä nuoren vaimonsa kanssa. Video on aiheuttanut kohun lisäksi myös pahennusta, sillä pariskunnan toivotaan pitävän seksielämänsä yksityisenä. Nyt sitä on ruodittu televisiohaastattelun lisäksi jo useampaan kertaan Parviaisen blogissa.