Äiti yritti myydä lapsensa – halusi rahaa Disneyland-matkaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on noussut tällä viikolla otsikoihin uskomaton tapaus, jossa nuori perheenäiti oli myymässä lapsensa päästäkseen lomalle Disneylandiin. 33-vuotias Bridget Wismer ei onnistunut kaupanteossa ja joutuu nyt vastaamaan teoistaan oikeuteen.

Wismer on kiistänyt hänelle langetetut syytteet ja ilmoittanut rakastavansa lastaan ja haluavansa elää hänen kanssaan. Syyttäjän mukaan nainen yritti kuitenkin myydä lastaan 15.000 dollarin hinnalla John Gavaghanille. Neitokainen väittää, että kyse oli vain väärinkäsityksestä.

Nyt molemmat on kuitenkin pidätetty ja lapsi on otettu huostaan. Poliisin mukaan heillä on todisteena ostajan äidille osoittama kiitoskortti, jossa ostajapariskunta kiittää saatuaan perheeseensä lapsen. Lapsen äidin mukaan lapsi oli pariskunnalla vain hoidossa.