BB-Tanja: ”Voisin ottaa silikonit, mutta…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päiviteltiin eilen illalla Amandan yllättävää kotiinlähtöä. Illalla BB-Janica määrättiin helvettiin Annikan tilalle, ja neitokainen näytti ainakin tuoreeltaan viihtyvän siellä mainiosti. Uni ei kuitenkaan tullut silmään.

Janica ja BB-Tanja eivät kumpikaan saaneet nukuttua, joten he suuntasivat keskellä yötä kylpyhuoneeseen keskustelemaan. Viiden aikaan aamuyöllä perheenäidit keskustelivat henkeviä perheestä, lapsista ja vartaloistaan. Samalla Tanja kommentoi suhdettaan silikonirintoihin.

– Voisin ottaa silikonit, mutta mä en halua muuttaa itseäni keinotekoisesti. Mä voisin ottaa tekokynnet ja sellaiset. Mä haluan vielä lisää lapsia ja olis tyhmää laittaa silikonit nyt. Mä haluan imettää. Kun meen täältä kotiin, niin mä toivon, että siellä odottaa mies, joka haluaa mun kanssa lapsia, BB-Tanja kertoi.

– Mä oon saanut mutsin ja faijan puolelta kaikki huonot geenit. Nyt mä en voi ottaa silikoneja, kun mä oon 20 kiloa liian painava. Mä haluan päästä ensin siitä eroon enkä halua rasvaimuun.