Christina Aguileran kaula-aukko huomattiin kyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa runsaan alkoholinkäyttönsä merkeissä. Hänen epäillään olevan alkoholisoitumassa, sillä neitokainen on kuvattu yhä useammin umpijuovuksissa Hollywoodin yöelämässä.

Pari päivää sitten 30-vuotias laulajatähti aiheutti hämmennystä räjähtäneellä olemuksellaan Michael Jacksonin muistokonsertissa Englannin Cardiffissä sijaitsevalla Millenium Stadionilla. Christina oli saanut elopainoa ja näytti selvästi aikaisempaa homssuisemmalta. Nyt hänet on kuvattu Lontoon yössä, jossa hän poseerasi valtavalla kaula-aukolla varustetussa paidassa.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.