Johnny Depp: ”Palkkani on naurettavan suuri”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijä Johnny Depp tunnetaan lukuisista menestyneistä elokuvista kuten Pirates of the Caribbean -elokuvasarjasta. Hän onkin yksi viihdealan parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Depp ei kuitenkaan viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella.

Nyt 48-vuotias näyttelijä myönsi huimien palkkioidensa olevan ”naurettavan” suuria. Depp on tienannut noin 300 miljoonaa dollaria Jack Sparrow -roolistaan merirosvoelokuvissa Pirates of the Caribbean. Hän kertoi kuitenkin olevansa kiitollinen saamistaan suurista summista lastensa tähden.

– Suuret palkkioni eivät mene minulle. Ne ovat lapsilleni. Jättipalkkani on naurettava, mutta jos se maksetaan minulle, hyväksyn sen, Depp kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Äskettäin kerrottiin tähtinäyttelijän diivailleen eräässä palkintogaalassa. Hän nimittäin vaati käyttöönsä yksityishuoneen, missä hän sai katsoa rauhassa gaalan. Deppin kerrottiin muun muuassa pyytäneen yksityishuoneeseensa nahkaisen nojatuolin ja kallista punaviiniä.

Tuottajana ja käsikirjoittajanakin toiminut Johnny Depp ihmetytti äskettäin vertaamalla valokuvauksen kohteena olemista raiskaamiseen. Yksityiselämäänsä varjeleva tähti nimittäin kertoi ettei pidä lainkaan kyseisistä valokuvaussessioista. Hän kertoi vihaavansa kameran edessä poseeramista ja kertoi sen tuntuvan oudolta ja typerältä. Näyttelijällä on kaksi lasta pitkäaikaisen tyttöystävänsä Vanessa Paradisin kanssa.