BB-asukkaat epäilevät huijausta – Beniä hiillostettiin

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntaina Big Brother -talosta yllättäen kotiin passitettu BB-Amanda ei ole vieläkään vakuuttanut kaikkia asukkaita häätämisestään. Eilen illalla spekulaatiot yllätyskäänteestä jatkuivat villeinä, vaikka Ben yritti toppuutella hurjimpia epäilyjä.

Amandan epäiltiin nimittäin olevan vielä jossain talon liepeillä tai mahdollisesti jopa asukasvaihdossa. Ben yritti parhaansa mukaan kertoa, että neitokainen oli oikeasti häädetty talosta. Hän kertoi tietävänsä myös häätämisen syyn, mutta ei halunnut kertoa sitä muille. Salamyhkäisyys sai Janican epäilemään uudelleen Benin ja Amandan välejä.

BB-Janica toisti jo aiemmin kertomansa epäilyt siitä, että hänen mielestään Ben ja Amanda olivat tosielämän pariskunta, joka oli lähetetty taloon suorittamaan aikaisemmilta tuotantokausilta tuttua salatehtävää. Janican epäilyt perustuivat siihen miten pari katsoi toisiaan.

– Mä huomasin teistä jo silloin heti alussa, että te katsoitte tosianne sellaisella tavalla, jolla vain toisensa jo ennestään toisensa hyvin tuntevat katsovat, Janica totesi epäilyjensä tueksi.

– Mä voin sanoa, että en ole koskaan pannut Amandaa. Vaikka täällä olisi kyllä tehnyt mieli, Ben yritti vakuuttaa.

Seuraavaksi asukkaat ryhtyivät epäilemään, että BB-Veera ja BB-Sebastian olisivat sukulaisia. Veera ei edes kieltänyt epäilyjä, vaan päinvastoin yllytti asukkaita antamalla kysymyksiin vain umpäripyöreitä vastauksia.