Johanna Tukiainen tuskissaan chiliannoksesta – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa kohuotsikoista, sillä edes avioliitto ei ole vienyt häntä aikoihin putkaan. Nyt Tukiainen nähdään nauttimassa keskimääräistä tulisempaa ruokaa.

Metropoli-verkkolehti on julkaissut videon, jossa Johanna nauttii meksikolaisessa ravintolassa hieman tavallista tulisemman chilikana-quesadilla -annoksen. Johanna ei ole tottunut tuliseen ruokaan, joten annos tuottaa hänelle suurta tuskaa.

– Mikä tähän auttaa? Vesi vai Gin & Tonic? Vesi vai Gin & Tonic? En mä ala itkemään, mut mulla tulee vedet silmiin. Tästä saa sydärin tästä ruoasta, Tukiainen ihmettelee.

Tulisen ruoan aiheuttamaan poltteeseen auttavat parhaiten maitopohjaiset tuotteet, eli maidon lisäksi erityisesti piimä, jugurtti ja jäätelö. Niiden sijaan kohujulkkis päättää kuitenkin lievittää oloaan mojitolla.