Meneekö tämä jo liian pitkälle? Taiteilija synnyttää estradilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Legendaarinen kantrilaulaja Dolly Parton paljasti äskettäin haaveilevansa kuolemansa tapahtuvan esiintymislavalla. Nyt eräs yhdysvaltalainen taiteilija näyttää olevan myös omistautunut elämäntyölleen hieman vastaavalla tavalla.

Newyorkilainen Marni Kotak nimittäin haluaa synnyttää lapsensa estradilla. 36-vuotias taiteilija aikoo muuttaa muutamia viikkoja ennen laskettua aikaansa Microscope-galleriaan odottamaan lapsensa syntymää. Hänen mielestään lapsen syntymä tulee olemaan ”maailman hienointa taidetta”.

– Toivon ihmisten ymmärtävän, että lapsen syntymä on ja ihmiselämän alku on maailman hienointa taidetta, Kotak kertoi New York Post -lehdelle.

Marni Kotak on tehnyt ennenkin hyvin erikoisia taideteoksia ja tuotoksia. Hän on esittänyt katsojilleen muun muuassa neitsyytensä menettämisen ja oman syntymänsä. Taiteilija kertoi varoittaneensa tulevia katsojia ja gallerian vierailijoita lapsensa syntymästä. Tulevan taidetuotoksen nimeksi tulee Raising Baby X.