Naimisissa 12 vuotta – ei kertaakaan seksiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat julkkiksetkin ovat säästäneet neitsyytensä avioliittoon. Muun muuassa supermalli Adriana Lima, laulaja Jessica Simpson ja poptähti Joe Jonas ovat kertoneet siveyden sipulistaan. Nyt erään singaporelaisen pariskunnan pidemmänpuoleinen selibaatti on herättänyt ihmetystä.

Mies nimittäin kertoi yrittäneensä seksin harrastamista vaimonsa kanssa lukuisia kertoja, mutta siinä onnistumatta. Nainen ei nimittäin ole pystynyt sukupuoliyhdyntään, koska hän on valittanut sen sattuvan liikaa. Lopulta epäonnistuneiden yritysten jälkeen, aviomies kertoi luopuneensa peuhaamisyrityksistä vaimonsa kanssa.

12 vuoden avioliiton jälkeen pariskunta päätti kuitenkin hakea apua erikoiseen ongelmaansa. He nimittäin ihmettelivät, miksi kaikki muut parit saivat lapsia. China Press -sivuston mukaan lääkäritkin olivat ymmällään siitä, ettei 30-vuotias aviopari ollut vieläkään harrastanut seksiä.

Lääkäreiden kerrottiin kuitenkin selvittäneen kurjan ongelman tutkimusten kautta. Nainen nimittäin kärsii Vaginismus-sairaudesta, jossa naisen sukupuolielimen lihakset jännittyvät ja kireytyvät yhtäkkiä. Lääkärit saivat kuitenkin parannettua naisen oireen ja pariskunta odottaa nyt ensimmäistä lastaan.