Supersuosittu naisräppäri paljasti traagisen salaisuutensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on ollut useita kertoja otsikoissa erikoisen ulkonäkönsä ja asujensa johdosta. Äskettäin Minaj sai sakot kiroiltuaan esiintymislavalla.

Nyt 28-vuotias supersuosittu räppäri on paljastanut synkän salaisuutensa Cosmopolitan-lehdelle. Hän nimittäin kertoi harkinneensa taannoin itsemurhaa. Aikaisemmin tänä vuonna Minaj kertoi avoimesti väkivaltaisesta isästään ja vaikeista ajoistaan.

– Minulle lyötiin ovia päin kasvoja. Minusta tuntui ettei mikään toiminut. Jouduin pärjäämään yksin ja harkitsin synkkyydessäni jopa itsemurhaa, Minaj kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Super Bass -hittikappaleen esittäjä on muun muuassa paljastanut isänsä olleen alkoholisti ja huumeidenkäyttäjä. Räppäri kertoikin pelänneensä joskus isänsä murhaavan hänen äitinsä. Kerran supertähden isä yrittikin tappaa vaimonsa sytyttämällä heidän talonsa tuleen Minajin äidin ollessa sisätiloissa.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.