Sharon Osbourne poisti silikoninsa: ”Ozzylle paperipainoiksi!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Nyt rokkarin vaimo kertoi poistattaneensa silikoninsa, koska toinen niistä oli rikkoutunut. Hän paljasti harkinneensa silikoniensa poistoa jo pitkään, mutta toisen täytteen ikävä puhkeaminen oli Sharonille viimeinen tikki.

– Olin suunnitellut antavani ne Ozzylle paperipainoiksi. Eräänä aamuna huomasin kuitenkin toisen rintani roikkuvan. Menin lääkäriin ja lääkäri kertoi silikonin puhjenneen, Sharon kertoi The Talk -keskusteluohjelmassaan.

Sharon Osbourne kertoi puhjenneen silikoninsa vuotaneen hänen vatsansa seinämiin. Hän kertoi olevansa tyytyväinen silikoniensa poistoon, sillä nyt hänellä ei ole enää ”vesisänkyä” rintansa päällä. Punapää kertoikin olevansa nyt ylpeä luonnollisesta ulkonäöstään.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 58-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Äskettäin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.