BB-Suvi paljasti karun kokemuksen seksitaudeista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa naisten seksikeskustelut etenivät eilen illalla varsin pitkälle, kun keskustelu siirtyi seksikokemuksista sukupuolitauteihin ja niistä saatuihin kokemuksiin. BB-Suvi oli tarjonnut ystävälleen erikoisen joululahjan.

– Mä oon ollut aina hyvin tarkka siitä että käytetään ehkäisyä, BB-Janica aloitti keskustelun.

– Mä en oo ollut aina kovin varovainen. Mä sain sit klamydian. Mä en voi puhua tästä enempää, koska sit mä loukkaisin yhtä ihmistä. Mä vein kerran yhden mun kaverin joululahjaksi sukupuolitautiklinikalle, kun se ei ollut koskaan käynyt sellaisessa. Sanoin sille, että varaa koko päivän ja sit ajettiin klinikalle, Suvi puolestaan kertoi.

– Siellä oli sit yksi tuttu mies… Sit mä soitin sille miehelle ja se kertoi, et sillä oli klamydia ja tippuri. Se sanoi, et se on voinut saada sen vaan multa. Sit selvis, että mä olin saanut sen yhdeltä tamperelaiselta kundilta, jolla oli parisuhde. Mä olin ihan rikki, kun mä olin vielä tartuttanut sen ihmiseen, josta mä välitin, Suvi avautui.

Samalla Suvi kertoi villistä kaudestaan, jolloin hän oli lähtenyt joka päivä baariin hakemaan itselleen seksiseuraa. Seksiseuraa löytyi aina, mutta Suvin mukaan suurin osa miehistä oli suuria pettymyksiä.