Vaimo ei tykännyt Facebook-statuksesta – aviomies hakkasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli 800 miljoonan käyttäjän verkosto, jossa myös läheisimpien ihmisten elämää voi seurata ja kommentoida. Usein kannattaakin olla tarkkana mitä palvelussa lausuu tai tekee. Sen on nyt saanut huomata myös eräs vaimo.

Nyt Current Argus -lehti kertoo kuinka 36-vuotias texasilainen Benito Apolinar oli poliisiraportin mukaan pahoinpitellyt vaimonsa Dolores Apolinarin Facebook-tykkäyksen vuoksi. Mies oli kirjoittanut statukseensa kirjoituksensa edesmenneen äitinsä vuosipäivästä, mutta vaimo ei painanut päivityksen kohdalla palvelun tykkää-nappia.

Aviomies huomasi asian illalla ja ryhtyi pahoinpitelemään vaimoaan. Poliisin saapuessa vaimolla oli ruhje oikeassa poskessaan. Vaimo kertoi viranomaisille olleensa naimisissa 15 vuoden ajan, mutta eläneensä viime ajat asumuserossa. Vaimon mukaan riita sai alkunsa miehen Facebook-päivityksestä, jota moni muu oli kuitenkin kommentoinut tai tykännyt. Miehen kerrotaan todenneen, että vaimon tulee ensimmäisenä painaa ”tykkää” aviomiehensä statuspäivityksen kohdalla.