BB-Ben paljasti: ”Kuuntelen lentokoneiden ohjaamokeskusteluja”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Ben työskentelee siviilissä Helsinki-Vantaan lentokentällä. Hän ei ole kovin paljon työstään puhunut, mutta tänään Ben joutui Sebastianin ja Mikaelin tentattavaksi. Samalla hän paljasti kuuntelevansa lentokoneiden ohjaamokeskusteluja.

– Mä laitan siihen plugin kiinni ja voin keskustella kapteenien kanssa. Mä kuulen kaikki mitä ne puhuu siellä, mut ne kuulee vaan kun mä painan nappia. Siellä kuulee kaikkee levotonta. Ne haukkuu lentoemäntii ja kaikkee. ”Mitä se akka nyt suuttu?” ja silleen, Ben kertoi.

– Yks päivä mä olin lähettämässä konetta ja mulla oli sikakalliit mageet aurinkolasit. Lähetin sitä konetta ja kippari heittää slle toiselle, et tsiigaa miten rumat rillit tolla on. Sit mä rupeen naureskeleen. Sit kippari heittää, että ”Hei rillipää kuuletsä siellä?”. Sit se sanoi, että sulla on helvetin rumat lasit. Mulla kesti hetken aikaa ja mä kysyin että miten niin. Sit se sanoi, että katos mun laseja. Sillä oli ihan samanlaiset lasit.

– Sit yhdelle Ollille kävi. Se on sellainen pitkäletti. Toinen kippari heitti, että ”Tsiigaa mikä hippi tuolla?”. Sit se oli lopettelemassa, kun ne heitti että voi irroittaa. Sit se Olli heitti sieltä, että ”Hippi kuittaa”. Kipparit on kuulemma naureskelleet sille ihan sikana.

Tämän jälkeen BB-Sebastian ryhtyi utelemaan miten lentokoneiden kanssa kommunikoidaan laskun ja navigoinnin aikana. Hän luuli, että kiitotiellä on joku ihminen ohjaamassa konetta laskuun. Ben ei voinut uskoa, ettei Sebastian tiennyt kuinka lentokoneet todellisuudessa toimivat. Lopulta Ben väänsi Sebastianille rautalangasta miten homma toimii.