BB-asukas pyysi lupaa poistua talosta – lähtö jo tänä iltana?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aamuyöllä kuinka Big Brother -talossa parin päivän ajan mököttänyt BB-Terhi sekosi ja raivostui muille asukkaille. Lopulta hän ilmoitti menevänsä päiväkirjahuoneeseen pyytämään lupaa poistua talosta.

Hetki sitten Terhi vahvisti Suville, että hän oli eilen illalla pyytänyt tuotannolta lupaa lähteä kotiin. Nyt hänellä on siis vuorikausi aikaa miettiä päätöstään, eli Terhi saa poistua talosta niin halutessaan jo tänä iltana.

– Saanko mä kysyä, että pyysitsä lupaa lähteä kotiin? BB-Suvi kysyi suoraan.

– Mmmm, Terhi ynähti myöntävän vastauksen.

– Kävit? Suvi tarkensi.

– Mmmm, Terhi vastasi.

– Mun pää sekoo ihan oikeesti, Terhi perusteli.

– Oo kiltti ja juttele, jos sä oot oikeesti lähdössä. Jos susta siltä tuntuu, niin sun pitää oikeesti miettiä haluutsä olla täällä, Suvi totesi.

– No sitä mä oon tehnyt tässä kaksi päivää. Mä en vaan kestä ilman röökii. Musta tulee ihan täys mulkku silloin. Eniten mä kuitenkin valitin sängyistä. Täs touhussa ei ole mitään järkeä. Mulla on vaan selkä ja pää kipee, Terhi jatkoi.