Kelly Rowland myönsi silikonirinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa. Viime viikolla Kellyn rinnat paljastuivat yökerhokeikalla.

Äskettäin Kelly Rowland poseerasi Vibe-lehden kannessa, tähdestä nähtiin tuore topless-mallikuva. Yhteistä kuville oli se, että laulajan rintamus oli nostettu pääosaan. Nyt Rowland on viimein vahvistanut, että hän on hankkinut täytettä rintamukseensa. Hän kertoi TMZ-julkaisulle hankkineensa silikonirinnat jo vuosia sitten ja totesi hankkineensa ne oman itsensä – ei miesten – takia.

Saman lehden haastattelussa Kelly Rowland kertoi haaveistaaan.

– Olen valmis sitoutumaan yhteen mieheen ja harrastamaan seksiä viisi kertaa päivässä, Kelly Rowland kertoi Vibe-lehdelle.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on parin viime vuoden aikana laulanut lähinnä muiden artistien dancekappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Taannoin hän julkaisi myös oman dancekappaleensa nimeltä Commander (lue arvostelu), joka on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.