70-vuotias bussiemäntä antoi selkäsaunan teinihäirikölle – valvontakamera tallensi

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Nuoriso ei aina ymmärrä kunnioittaa asianmukaisella tavalla vanhempia ja eläkeläisiä. Joskus kuppi menee nurin ja teinihäiriköt saavat ansionsa mukaan. Näin on nyt käynyt Yhdysvalloissa, jossa 70-vuotias bussiemäntä Hattie Branch sai tarpeekseen 14-vuotiaan pojan sikailusta.

Sama nuori mies oli kiusannut ja häiriköinyt bussissa niin pitkään, että mummeli päätti antaa hieman kurinpalautusta. Pojalle taisi tulla täysin yllätyksenä, että Branch oli valmis käyttämään myös kaiken nähneitä nyrkkejään pojan kouluttamiseksi.

Bussiin asennettu valvontakamera tallensi tilanteen, ja poliisi vahvisti myöhemmin Branchin lyöneen, purreen ja kourineen teinipoikaa. Nyt mummelia odottaa jopa viiden vuoden vankeustuomio.