BB-Tanjalla koti-ikävä: ”Haluan soittaa kotiin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty varsin rauhallista aamupäivää. BB-Tanja tarjosi asukkaille hierontapalveluja ja samalla hän vuodatti myös koti-ikäväänsä. Hän kertoi kaipaavansa kovasti lastaan ja ystäviään. Tanja myös toivoi saavansa soittaa ulkomaailmaan.

– Mä haluan yhden puhelun kotiin. Mieluummin useamman, mutta ainakin sen yhden. Sen jälkeen mä voisin jatkaa mielelläni täällä BB-talossa hyvillä mielin puolitoista kuukautta. Yks mun kaveri olis varmaan niin vihainen, että se ei varmaan sanois mulle mitään, BB-Tanja totesi.

Tanja kaipasi myös lastaan, jolla on juhlat äidin ollessa neljän seinän sisällä.

– Mun Ammullla on nimipäivä silloin kun mä oon täällä. Mä ostin sille lahjan ja annoin mun broidille. Se antaa sen Duplo-auton sit siellä. Mä haluan, että se saa lahjan vaiks mä oonkin täällä. Silloin kun Ammu täytti kolme vuotta, niin systeri osti sille sellaisen lelun, missä oli mahdollisimman paljon pieniä osia. Se halus testata sellaista lelua, jossa lukee ”Ei alle kolmevuotiaalle”, Terhi jatkoi.