Jessie J kieltäytyy korkokengistä – ovat liian vaarallisia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiartisti Jessie J aloitti uransa kirjoittamalla kappaleita muille artisteille, kuten Miley Cyrusille ja Chris Brownille. Poppari nousi kuitenkin itse valokeilaan Do It Like a Dude ja Price Tag -hittikappaleillaan. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on kertonut myös avoimesti lesbokokeiluistaan.

Nyt 23-vuotias poppari kertoi luopuvansa korkokengistä. Jessie J loukkasi aiemmin tänä vuonna jalkansa hypättyään pois esiintymislavalta korkeissa koroissa. Laulajatähti kertoikin, ettei enää aio ottaa riskejä vaatevalintojensa takia, sillä hän kertoi tästä lähtien miettivänsä ainoastaan asujensa mukavuutta.

– Olen oppinut kantapään kautta, ettei kannata käyttää kenkiä, joilla ei pysty kävelemään. Sen jälkeen kun loukkasin jalkani, en ole käyttänyt korkokenkiä, Jessie J kertoi Now-lehdelle.

Laulajatähti tunnetaan huomiota herättävistä asuvalinnoistaan ja näyttävästä tyylistään. Hän kuitenkin kertoi pitävänsä päällään vain käytännöllisiä asukokonaisuuksia. Jessie J nimittäin kertoi pukeutuvansa vain vaatteisiin, joiden kanssa on helppo käydä vessassa.

Taannoin laulajatähti, oikealta nimeltään Jessica Cornish, joutui huhumyllyn keskiöön, kun hänen seksuaalista suuntautumistaan epäiltiin julkisesti. Neitokainen tulikin lopulta ulos kaapista ja myönsi olevansa biseksuaali. Hän paljasti myös olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Kaunottaren tyyliä on väitetty kopioiduksi megatähti Lady Gagalta ja räppäri Nicki Minajilta, mutta Jessie J on tyrmännyt kopiointihuhut.