Johnny Depp pyysi anteeksi raiskauskommenttiaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi tähdeksi äänestetty Johnny Depp ei viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa näyttelijäntyönsä ulkopuolella. Hän varjeleekin tarkkaan yksityiselämäänsä. Äskettäin Hollywood-tähti ihmetytti kommentillaan vertaamalla valokuvaussessiota raiskaukseen.

Nyt 48-vuotias näyttelijäkomistus kertoi katuvansa kohun aiheuttanutta raiskauskommenttiaan. Depp möläytti mielipiteensä valokuvaussessioista Vanity Fair -lehdelle. Pian negatiivisen vastaanoton jälkeen Depp pyysi anteeksi sanavalintojaan.

– Olen todella pahoillani, jos loukkasin jotakuta kommentillani. Se ei ollut tarkoitukseni. Valitsin väärät sanat kuvaamaan tilannetta, Depp kertoi tiedotteessa OMG!-julkaisun mukaan.

Näyttelijän kommentti aiheutti muun muuassa närää Rape, Abuse & Incest National Network -järjestössä. Järjestön mielestä kommentti oli törkeä, sillä heidän mielestään valokuvattavana olemista ei voi verrata raiskaamiseen. Depp anoikin anteeksiantoa ja kertoi katuvansa tapausta syvästi.

Johnny Depp tähditti taannoin The Tourist -elokuvaa yhdessä näyttelijäkaunotar Angelina Jolien kanssa. Hän kertoi olleensa surullinen siitä, että paparazzit jahtasivat kyseisen elokuvan kuvauksissa ollutta Jolieta säälimättä. Tämän vuoksi Depp pysytteli itse kaukana naisesta, jottei tämä joutuisi ilkeiden juorujen kohteeksi.