Rappiolla oleva Lindsay Lohan passitetaan vankilaan?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Sekoileva entinen teinitähti Lindsay Lohan määrättiin aiemmin tänä vuonna suorittamaan 460 tuntia yhdyskuntapalvelua Los Angelesin naistenkeskuksessa. Kohukaunotar nimittäin varasti tammikuussa 2.500 dollarin arvoisen kaulakorun ja sai teostaan rangaistuksen.

Nyt 25-vuotias Lindsay on saanut potkut yhdyskuntapalvelustaan surkean työsitoutumisensa takia. Mean Girls -hittielokuvasta tutun tähden nimittäin kerrottiin laiminlyöneen hänelle määrättyä yhdyskuntapalvelua. Kohukaunotar ei muun muuassa ilmestynyt töihin sovittuina aikoina ja on suorittanut vasta 80 tuntia määrätystä 460 tunnista.

TMZ-sivuston mukaan Lindsay joutuu tuomarin puheille 17. lokakuuta. Tähden sekoiluja seuranneen tuomarin kerrottiin sanoneen ennen yhdyskuntapalvelua näyttelijättärelle, ettei aio katsoa läpi silmien enää yhtäkään tekosyytä. Tyhmyys on siis jälleen kerran viemässä rappiolla olevaa julkkista vankilaan.

Lindsay Lohan on istunut vankilan penkeillä aiemminkin. Tähti nimittäin kuljetettiin taannoin vankilaan, jossa hän virui vain noin päivän verran. Kohukaunottaren 75.000 dollarin takuusumma nimittäin maksettiin jo samana päivänä. Taannoin Lindsay määrättiin 35 päivän pituiseen kotiarestiin ja näyttelijätär sai jalkaansa elektronisen seurantapannan.