Nainen etsi huumeita netin ilmoitussivulta – käry kävi heti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin luokiteltujen ilmoitusten palvelu Craigslist sisältää huiman määrän eri tuotteiden ostajia ja tarjoajia. Aivan kaikkea palvelusta ei kuitenkaan saa. Sitä ei kuitenkaan ilmeisesti tiennyt eräs nuori amerikkalaisnainen, joka muutti uuteen kaupunkiin.

Neitokainen ei vielä tiennyt mistä hän saisi ostettua päivittäisen huumeannoksensa, joten hän päätteli internetin auttavan. Hän pani siksi Craigslist-palveluun ilmoituksen, jossa hän ilmoitti olevansa uusi kaupungissa ja etsivänsä ”Mary Janea”. Kaupat sovittiin ja naisen tullessa vastaanottamaan toivomansa tuotteeet vastassa olikin virkavalta.

Nainen pidätettiin välittömästi ja hän saa huumesyytteet. Poliisi ei nimittäin uskonut, että nainen olisi todellisuudessa ollut etsimässä vuonna 1968 ensi-iltansa saanutta Mary Jane -nimistä elokuvaa, Shortlist.com uutisoi.